fbpx

Paycompany

Paycompany verzorgt payrolling voor bedrijven, het zogenaamde payrolling van medewerkers. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van deze medewerkers over, maar zij blijven exclusief voor je werken.

Voordelen payrolling

Aan payrolling zitten vele voordelen:

  • Geen administratieve rompslomp meer;
  • Een duidelijk overzicht van je kosten;
  • Medewerkers worden altijd tijdig en correct betaald;
  • Flexibele contracten;
  • Forse besparing in personeelskosten;
  • Geen afdrachten meer aan het UWV, de Belastingdienst en CAO fondsen.

Scherpe tarieven

Paycompany werkt met scherpe tarieven. Je profiteert meteen dankzij het schaalvoordeel dat wij kunnen toepassen. Onze tarieven en je kosten worden vooraf vastgesteld, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Werving en selectie

Ook voor de werving en selectie van medewerkers voor bedrijven kun je bij Paycompany terecht. We zijn actief in verschillende branches en kunnen geschikte kandidaten leveren voor zowel tijdelijk als langdurig werk. Ben je op zoek naar een machineoperator, accountant, schoonmaker of bijvoorbeeld een receptioniste? Paycompany gaat graag voor je op zoek naar een talent dat binnen je bedrijf past.

Bond en branchekeurmerk en branchekeurmerk

Paycompany is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en in het bezit van het branchekeurmerk Nen 4400-1.

Website bezoeken

duinen zathe
rix investment group