Paycompany

Paycompany verzorgt payrolling voor bedrijven, het zogenaamde payrolling van medewerkers. Het payroll-bedrijf neemt het juridisch werkgeverschap van deze medewerkers over, maar deze medewerkers blijven exclusief voor het bedrijf waar ze aangenomen zijn werken.

Voordelen payrolling

Aan payrolling zitten vele voordelen:

  • Er is geen administratieve rompslomp meer
  • Je krijgt een duidelijk overzicht van al je kosten
  • Alle medewerkers worden altijd tijdig en correct betaald
  • Je werkt met flexibele contracten
  • Je krijgt een forse besparing in personeelskosten
  • Er zijn geen afdrachten meer aan het UWV, de Belastingdienst en CAO fondsen

Scherpe tarieven

Paycompany werkt alleen maar met scherpe tarieven. Als medewerker via het bedrijf profiteer je direct. Dit dankzij het schaalvoordeel dat het bedrijf voor hen jou toepassen. De tarieven en de kosten worden vooraf vastgesteld, zodat een nieuwe medewerker nooit voor verrassingen kan komen te staan. Voor meer informatie kan je contact met het bedrijf opnemen via hun website.

Werving en selectie

Voor de werving en selectie van medewerkers voor bedrijven kun je hier ook terecht. Het bedrijf is actief in verschillende branches en zij kunnen geschikte kandidaten leveren voor zowel tijdelijk als langdurig werk. Ben je op zoek naar een machineoperator, accountant, schoonmaker of bijvoorbeeld een receptioniste? Paycompany gaat graag voor je op zoek naar een talent dat binnen je bedrijf past. Deze vacatures zullen zij ook uitzetten bij Bikkel, zodat je altijd binnen no-time een nieuwe medewerker gevonden hebt.

Bond en branchekeurmerk en branchekeurmerk

Paycompany is aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en is in het bezit van het branchekeurmerk Nen 4400-1. Wil je nog meer weten? Kijk dan even op de website!


Bikkel Groep

Paycompany is dus een onderdeel van de Bikkel Groep uit Hoogeveen. Naast het bedrijf op deze pagina vallen er nog verscheidene andere bedrijven onder de Bikkel Groep. Zo horen de bedrijven dotsolutions, Astore, Duinen Zathe en RIX ook bij Bikkel. Hierdoor kunnen deze bedrijven goed onderling samenwerken, waardoor zij ieder voor zich unieke en kwalitatieve diensten leveren binnen de eigen branche.
logo dotsolutions hoogeveen
logo astore
logo bikkel
logo duinen zathe
rix investment group logo