Specialist in het leveren van vakmensen

Bikkel Detachering is een allround onderneming in personele diensten. Wij detacheren, verlonen, werven en selecteren gemotiveerde vakmensen in sectoren waarbinnen vakmanschap centraal staat. Denk hierbij aan de volgende disciplines: asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek.

Bikkel Detachering is de grootste tak van de Bikkel Groep. We zijn al meer dan 20 jaar een succesvolle en betrouwbare dienstverlener. Bikkel Detachering is met vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen één van de grotere werkgevers van deze regio.

Opleidingsmogelijkheden voor werknemers

Wij hebben onze medewerkers veel te bieden en onze opleidingsmogelijkheden zijn divers. Zo is het mogelijk om een opleiding te volgen tot deskundig asbestverwijderaar (DAV) of deskundig toezichthouder asbest (DTA). Maar ook heftruckcertificaten en vrachtwagenrijbewijzen zijn opties. Benieuwd of jij bij ons aan de slag kunt? Bekijk snel onze vacatures.

Complete service en 24 uur per dag bereikbaar

Bikkel Detachering neemt de administratie van opdrachtgevers uit handen, maar zorgt er ook voor dat haar werknemers functioneel gekleed zijn en over vervoer beschikken. Indien gewenst kunnen zij de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Omdat de veiligheid van onze werknemers altijd voorop staat, beschikken zij allemaal over een blauwe PBM box. In deze kist zitten alle relevante beschermmiddelen die zij nodig hebben tijdens hun werk. Bikkel Detachering is bovendien 24 uur per dag bereikbaar voor iedere vraag! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

VCU gecertificeerd

Bikkel Detachering is VCU gecertificeerd. Onze werknemers werken dan ook volgens deze geldende regels. Wij zijn bovendien aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en in het bezit van het branchekeurmerk Nen 4400-1.

Bedrijfsonderdelen

Bikkel is onderdeel van de Bikkel Groep en bestaat uit meerdere uiteenlopende bedrijven: van uitzendbranches en attractieparken tot vastgoed en internetbedrijven.