fbpx

Bikkel is dé specialist in het leveren van vakmensen

Wil jij meer weten over Bikkel? Wij zijn een allround onderneming in personele diensten. We detacheren, verlonen, werven en selecteren gemotiveerde vakmensen. Deze vakmensen werken in sectoren waarbinnen vakmanschap centraal staat. Denk hierbij aan de volgende disciplines: asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Bikkel bestaat uit meerdere uiteenlopende bedrijven: van uitzendbranches en attractieparken tot vastgoed en internetbedrijven.

Op dit moment zijn wij zijn de grootste tak van de Bikkel Groep. Inmiddels zijn we al meer dan 20 jaar een succesvolle en betrouwbare dienstverlener. Met onze vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen zijn wij één van de grootste werkgevers van deze regio.

Opleidingsmogelijkheden voor werknemers

Onze medewerkers hebben we veel te bieden en onze opleidingsmogelijkheden zijn divers. Zo is het mogelijk om een opleiding te volgen tot Deskundig Asbest Verwijderaar (DAV) of Deskundig Toezichthouder Asbest (DTA). Maar ook heftruckcertificaten en vrachtwagenrijbewijzen zijn opties. Ben jij benieuwd of je bij ons aan de slag kunt? Bekijk dan snel onze vacatures.

Complete service en 24 uur per dag bereikbaar

De administratie van opdrachtgevers nemen wij ook uit handen. Daarnaast zorgen we er voor dat werknemers functioneel gekleed zijn en over vervoer beschikken. Indien gewenst kunnen de werknemers de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Omdat de veiligheid van onze werknemers altijd voorop staat, beschikken zij allemaal over een PBM box. In deze box zitten alle relevante beschermmiddelen die zij nodig hebben tijdens hun werk. We zijn bovendien 24 uur per dag bereikbaar. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

VCU gecertificeerd

Wij zijn VCU gecertificeerd. Onze werknemers werken dan ook volgens deze geldende regels. Wij zijn bovendien aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en in het bezit van het branchekeurmerk Nen 4400-1.Bedrijfsonderdelen

Bikkel is onderdeel van de Bikkel Groep en Bikkel bestaat uit meerdere uiteenlopende bedrijven: van uitzendbranches en attractieparken tot vastgoed en internetbedrijven.


duinen zathe