De voordelen van werken bij Bikkel

Ruim 20 jaar is Bikkel al een succesvolle dienstverlener die zich bezighoudt met het detacheren van gemotiveerde vakmensen in sectoren waarbinnen vakmanschap centraal staat. Denk hierbij aan asbest, bouw, infra, transport en logistiek, sloop en groenvoorziening. Ons bedrijf is flexibel, goed bereikbaar en we hebben vakkundig personeel. Deze drie punten zijn voor ons hartstikke belangrijk! Wij hebben jou als opdrachtgever veel te bieden.

Bel ons Mail ons


Flexibiliteit

Wij leveren vakspecialisten die per dag inleenbaar zijn. Zoek je bijvoorbeeld tijdelijk een deskundig asbestverwijderaar? Of heb je voor een korte of lange periode een timmerman nodig? Dat kan. Je kunt je medewerkers bij ons flexibel inhuren, zelfs per dag. Door onze veelzijdigheid hebben wij kundige vakkrachten in alle sectoren. Er is dus altijd wel een vakman voor jouw werkzaamheden.

Bereikbaarheid

Bikkel is 24 uur per dag bereikbaar, zodat we de knelpunten bij de opdrachtgevers kunnen oplossen. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk. Je kunt dus altijd bij ons terecht!

Functionaliteit

Wij zorgen er altijd voor dat onze vakmensen functioneel gekleed zijn. Indien nodig en gewenst komen zij met een auto van de zaak en kunnen zij de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Al onze medewerkers zijn uitgerust met de basis PBM’s, zoals een veiligheidsbril, stofmasker, helm en gehoorbescherming.

Betrouwbaarheid

Bikkel bestaat al meer dan 20 jaar en is een succesvolle en betrouwbare dienstverlener. Wij leven het antidiscriminatiebeleid na en voldoen aan de AVG. Daarnaast beschikken wij over specialistische kennis.  Zo maken we bijvoorbeeld onderscheid tussen een timmerman 1 en 2. Wij zijn specialist en marktleider op het gebied van asbest en in het leveren van vakmensen. Je kunt bij ons dus altijd kwaliteit verwachten. Wij zullen tevens nooit een concurrent worden van jou als opdrachtgever; we leveren namelijk alleen de werknemers en nemen zelf geen klussen aan.


Ben jij nog op zoek naar vakmensen?

En ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met ons op.
Bellen kan natuurlijk ook: 0528 37 09 65

Vertel mij meer!