Betrokken
Betrokken
Betrouwbaar
Betrouwbaar
Vakkundig personeel
Vakkundig personeel

Bikkel is ruim 20 jaar een succesvolle dienstverlener die zich bezighoudt met het detacheren van gemotiveerde vakmensen in sectoren waarbinnen vakmanschap centraal staat. Denk hierbij aan asbest, bouw, infra, logistiek, sloop en techniek. Als opdrachtgever heb je veel voordelen.

Voordelen bij Bikkel Detachering

Bikkel Detachering heeft jou als opdrachtgever veel te bieden.

Tijd- en kostenbesparing

Bikkel Detachering neemt de administratie van opdrachtgevers uit handen, waardoor jij als opdrachtgever meer tijd overhoudt voor het aansturen van je werknemers. Ook het bijbehorende juridische werkgeverschap ligt bij ons. Dit betekent dat alle risico’s rondom personeel bij ons liggen, ook op het gebied van ziekte of arbeidsongeschiktheid.

Flexibiliteit

Wij leveren vakspecialisten die per dag inleenbaar zijn. Zoekt u bijvoorbeeld tijdelijk een deskundig asbestverwijderaar? Of heeft u voor een korte periode een timmerman nodig? Dat kan. Door onze veelzijdigheid hebben wij kundige vakkrachten in alle sectoren. Er is dus altijd wel een vakman voor jouw werkzaamheden.

Functionaliteit

Wij zorgen er altijd voor dat onze vakmensen functioneel gekleed zijn. Indien nodig en gewenst komen zij met een auto van de zaak en kunnen zij de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Verder beschikken onze werknemers allemaal over een blauwe PBM box met alle relevante beschermmiddelen die zij nodig hebben tijdens hun werk.

Expertise

Bikkel Detachering bestaat al meer dan 20 jaar en is een succesvolle en betrouwbare dienstverlener. Wij beschikken over specialistische kennis. Zo maken wij bijvoorbeeld onderscheid tussen een timmerman 1 en 2. Daarnaast zijn wij specialist en marktleider op het gebied van asbest. Je kunt daardoor altijd kwaliteit verwachten.

Bereikbaarheid

Bikkel Detachering is 24 uur per dag bereikbaar voor iedere vraag. Wij vinden een goede samenwerking belangrijk. Je kunt dus altijd bij ons terecht!

Betrouwbaarheid

Wij zien elke opdrachtgever als een partner in plaats van een klant. Wij zullen nooit een concurrent zijn van jou als opdrachtgever.

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Bellen kan natuurlijk ook: 0528 37 09 65

Contact