Familiecamping de Otterberg!

In de Drentse Hooglanden, midden in het hart van Drenthe, ligt tussen prachtige natuurgebieden en landerijen familiecamping de Otterberg. Het gevarieerde terrein beschikt over circa 16 hectare. De camping biedt u daardoor ruime kampeervelden en plekken van minimaal 150 m2. Door de ontspannen en gemoedelijke sfeer zult u zich snel thuis voelen.

Door de vele faciliteiten voor jong en oud kunt genieten van een compleet verzorgde vakantie. Bovendien zorgt het eigentijdse recreatieprogramma ervoor dat u zich geen moment hoeft te vervelen. Zwemmen, wandelen of fietsen in het nabijgelegen bos; er is altijd wel iets te doen.

Uniek in Drenthe!

Op ons terrein bevindt zich een manege, waardoor ruitersportliefhebbers zich uitstekend kunnen vermaken. Tevens zijn er paardenstallen aanwezig, zodat u uw eigen paard of pony zelfs mee kan nemen op vakantie! Vanuit Familiecamping de Otterberg maakt u de leukste uitstapjes in de prachtige omgeving. Door de centrale ligging zijn de plaatsen Hoogeveen, Assen, Emmen, Meppel, Zwolle en Groningen makkelijk en vlot bereikbaar.

Ons veelzijdige park heeft een lange, toeristische historie. Al met al is het een prachtige plek voor iedereen die wil genieten van al het moois dat Drenthe te bieden heeft. En ook niet onbelangrijk in deze tijd: er is GRATIS WIFI op de gehele camping!

Website bezoeken