Detachering bouw

Ben je net klaar met je opleiding of wil je als ervaren werknemer in de bouw aan de slag in een functie die bij jou past? Dan biedt detachering in de bouw door Bikkel uitkomst. Als detacheringsbureau richten wij ons uitsluitend op beroepen waarin vakmanschap centraal staat en gaan gespecialiseerd te werk. Zo kunnen we je nog beter aan die geschikte baan helpen en denken daarbij aan alles wat je nodig hebt.

Welke baan past bij jou?

Om de baan in de bouw te vinden die het beste bij je past, hebben we eerst gesprekken met je over je ervaring en wensen. Ook wanneer je nog geen ervaring hebt met detachering in de bouw kun je bij ons terecht: onze deskundigen adviseren je graag over het kiezen van een baan. Zij zijn op de hoogte van de bouwbranche en de opdrachtgevers en kunnen je adviseren welke vacatures aansluiten op jouw wensen.

Werkwijze detachering 

Je kunt tijdens de inleidende gesprekken aangeven waarnaar jij op zoek bent in een functie en wat je van een opdrachtgever verwacht. Wanneer er eenmaal een geschikte vacature is en je wordt aangenomen voor de opdracht, dan ondersteunen wij je met advies. Daarnaast krijg je een PBM pakket met beschermmiddelen die je tijdens je werk nodig hebt. De veiligheid van onze werknemers staat altijd voorop.

Waarom Bikkel Detachering

  • Een stevig salaris en onkostenvergoeding
  • Vast contract bij gebleken geschiktheid
  • Ter beschikking gestelde auto
  • Gratis werkkleding en werkschoenen
  • Diverse opleidingsmogelijkheden.

Voorbeelden van openstaande vacatures in de bouw

 

Meer weten over werken in de bouw?

Ben jij op zoek naar een baan in de bouw en wil je de zekerheid van een detacheringsbureau? Bij Bikkel vind je dit, toegespitst op ambachten zoals de bouw. Neem contact met ons op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen, of bekijk de openstaande vacatures op de website. Ook kun je je direct aanmelden voor vakkundige detachering in de bouw.