Detachering Asbest sanering

Wil je aan de slag als asbestverwijderaar, maar ook zekerheid in je nieuwe baan? Dan is detachering in de asbest sanering iets voor jou. Bij Bikkel werk je voor professionele opdrachtgevers met jarenlange ervaring in de asbestsanering, volgens de strenge wet- en regelgeving die geldt met betrekking tot het verwijderen van asbest. Bikkel zorgt ervoor dat je veilig te werk kunt in de asbestsanering.

Welke baan past bij jou?

Als asbestsaneerder ben je verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden met betrekking tot asbest. Doordat asbest gevaarlijk materiaal is, is het belangrijk dat je in dit beroep een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Onder je werkzaamheden vallen onder andere het afzetten van het te saneren gebied, het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, het afvoeren van het besmette materiaal en het schoonmaken van de werkplek. Ook meld je verdachte of onveilige situaties en eventuele problemen die zich tijdens het saneren voordoen. Om erachter te komen of een baan in de asbestsanering bij jou past, houden we van tevoren een intakegesprek met je.

Werkwijze detachering 

Wanneer je via ons aan de slag wilt bij een opdrachtgever, houden we eerst een gesprek met je waarin je jouw ervaring en kennis nader kunt toelichten. Ook je wensen en ambities komen aan bod, om je zo goed mogelijk te kunnen helpen bij het vinden van een passende baan. Staat er een vacature in de asbestsanering open, dan kun je vaak al meteen aan de slag. Wij zorgen ervoor dat je functioneel gekleed bent en over vervoer beschikt en stellen jouw veiligheid altijd voorop.

Voordelen werken bij Bikkel

  • Aantrekkelijk salaris en onkostenvergoeding
  • Vast contract bij gebleken geschiktheid
  • Opleidingsmogelijkheden en doorgroeimogelijkheden
  • Werkkleding en asbestlaarzen
  • Een auto van de zaak (woon-werk verkeer)

 Voorbeelden van openstaande vacatures

Meer weten?

Ben jij op zoek naar een baan in de asbest sanering, als beginner of als ervaren vakman of -vrouw? Bij Bikkel profiteer je van de zekerheid van een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in ambachten zoals asbest sanering. Neem direct contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ook kun je je meteen aanmelden voor detachering in de asbest sanering.