De Bikkel Groep is een allround onderneming in personele diensten. Wij detacheren, verlonen, werven en selecteren medewerkers in alle disciplines. Daarnaast hebben we een uitgebreide beleggingsportefeuille in onroerend goed. De Bikkel Groep doet er bovendien alles aan om aan de wensen van de klant te voldoen. Wat wij beloven, komen wij na.
bikkel-vestiging-homepage

Bikkel Detachering B.V.

Bikkel Detachering is de grootste tak van De Bikkel Groep. Ons detacheringbureau heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk leveren van vakmensen in beroepen waarbinnen handwerk centraal staat.

meer over Bikkel Detachering >>
paycompany hoogeveen emmen groningen

Paycompany B.V.

Bikkel Groep - Paycompany

Paycompany verzorgt de verloning, of payrolling, van medewerkers. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van de medewerkers van opdrachtgevers over. Zij komen dan bij ons in dienst, maar blijven exclusief voor de opdrachtgever werken. Daarnaast werft en selecteert Paycompany ook medewerkers voor bedrijven in verschillende branches.

meer over Paycompany >>
attractiepark duinen zathe appelscha bikkel

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd.

meer over Attractiepark Duinen Zathe>>
Bikkel Groep - Astore Vastgoed

Astore Vastgoed B.V.

Astore Vastgoed koopt en onderhoudt vastgoed in Noord-Nederland. Ook ontwikkelen wij projecten op diverse locaties. Wij herontwikkelen en beleggen in gebouwen zoals kantoor- en winkelpanden. Daarnaast heeft Astore Vastgoed diverse units gebouwd op bedrijventerreinen in heel het land.

meer over Astore Vastgoed >>
familiecamping de otterberg drenthe

Familiecamping De Otterberg

In de Drentse Hooglanden midden in het hart van Drenthe ligt tussen prachtige natuurgebieden en landerijen familiecamping de Otterberg. Het gevarieerde terrein van circa 16 hectare biedt u ruime kampeervelden en plekken van minimaal 150 m2. Door de ontspannen en gemoedelijke sfeer zult u zich snel thuis voelen.

meer over Familiecamping de Otterberg >>