Bikkel Detachering heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen. Bikkel Detachering is één van de grotere werkgevers van deze regio.

Specialist in het leveren van vakmensen

Als detacheringbureau zijn wij gespecialiseerd in het tijdelijk leveren van vakmensen in sectoren waarbinnen ambacht centraal staat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bouw, infratechniek, asbestsanering, transport, sloop en groenvoorziening.

Opleidingsmogelijkheden voor werknemers

Wij hebben onze medewerkers veel te bieden en onze opleidingsmogelijkheden zijn divers. Zo is het mogelijk om een opleiding te volgen tot deskundig asbestverwijderaar (DAV) of deskundig toezichthouder asbest (DTA). Maar ook heftruckcertificaten en vrachtwagenrijbewijzen zijn opties. Benieuwd of jij bij ons aan de slag kunt? Bekijk snel onze vacatures.

Complete service en 24 uur per dag bereikbaar

Bikkel Detachering neemt de administratie van opdrachtgevers uit handen, maar zorgt er ook voor dat haar werknemers functioneel gekleed zijn en over vervoer beschikken. Indien gewenst kunnen zij de benodigde handgereedschappen zelf meenemen. Omdat de veiligheid van onze werknemers altijd voorop staat, beschikken zij allemaal over een blauwe PBM box. In deze kist zitten alle relevante beschermmiddelen die zij nodig hebben tijdens hun werk. Bikkel Detachering is bovendien 24 uur per dag bereikbaar voor iedere vraag! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

VCU gecertificeerd

Bikkel Detachering is VCU gecertificeerd. Onze werknemers werken dan ook volgens deze geldende regels. Wij zijn bovendien aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en in het bezit van het branchekeurmerk Nen 4400-1.