fbpx

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe

In Appelscha vind je het leukste uitje van Friesland. Het attractiepark Duinen Zathe is een overzichtelijk en all-inclusive pretpark. Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle attracties en onbeperkt eten en drinken. Ideaal dus voor een dagje weg met het gezin, kinderfeestjes en schoolreisjes. Het attractiepark is de perfecte locatie voor een compleet en betaalbaar dagje uit. 

Attracties

Op het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe kunnen jij en je gezin je de hele dag vermaken. Je vind er verschillende attracties, zoals de ‘Big Apple‘, ‘Super Nova‘, en de ‘Hara Kiri‘. Verder zijn er ook veel luchtkussens en klim- en klautertoestellen voor jong en oud. Sinds 2017 is het educatieve Verkeerspark Assen ook onderdeel van het pretpark. Op dit trapcircuit zijn de kinderen een echte coureur waar zij de principes van de verkeersregels kunnen leren. Daarnaast kunnen zijn dan ook nog eens hun eigen rijbewijs gaan halen!

 

attractiepark duinen zathe


Het leukste uitje van Friesland!

In 2020 is het attractiepark door de ANWB wederom verkozen tot ‘Het leukste uitje van Friesland’. Vanaf 4 april 2020 is Duinen Zathe weer geopend voor een nieuw seizoen met verrassende activiteiten. Wil je meer weten over dit leuke park? Kijk dan even op hun website!


Bikkel Groep Hoogeveen

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe een onderdeel van de Bikkel Groep. Naast het pretpark Duinen Zathe vallen er nog meerdere bedrijven onder de Bikkel Groep. Zo horen de bedrijven dotsolutions, Astore, Paycompany en RIX ook bij Bikkel. Hierdoor kunnen deze bedrijven goed onderling samenwerken, waardoor zij ieder voor zich unieke en kwalitatieve diensten leveren binnen de eigen branche.
rix investment group