fbpx

Duinen Zathe!

In Appelscha vind je het leukste uitje van Friesland. Het attractiepark Duinen Zathe is een overzichtelijk en all-inclusive pretpark. Dit betekent dat je voor één entreeprijs toegang hebt tot alle attracties en onbeperkt eten en drinken. Ideaal dus voor een dagje weg met het gezin, kinderfeestjes en schoolreisjes. Het attractiepark is de perfecte locatie voor een compleet en betaalbaar dagje uit.

Attracties

Op het Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe kan je je de hele dag vermaken. Je vind er verschillende attracties, zoals de ‘Big Apple‘, ‘Super Nova‘, en de ‘Hara Kiri‘. Verder zijn er ook veel luchtkussens en klim- en klautertoestellen voor jong en oud. Sinds 2017 is het educatieve Verkeerspark Assen ook onderdeel van het pretpark. Op dit trapcircuit zijn de kinderen een echte coureur, leren zij de principes van ‘voorrang verlenen’ en ‘tanken bij het tankstation’, én kunnen zij hun eigen rijbewijs halen.

Het leukste uitje van Friesland!

In 2020 is het attractiepark door de ANWB wederom verkozen tot ‘Het leukste uitje van Friesland’. Vanaf 4 april 2020 is Duinen Zathe weer geopend voor een nieuw seizoen met verrassende activiteiten.

Website bezoeken

rix investment group