logo-bikkelgroep

Bikkel Detachering B.V.

Bikkel Detachering is de grootste tak van De Bikkel Groep. Ons detacheringbureau heeft vestigingen in Hoogeveen, Emmen en Groningen. Wij zijn gespecialiseerd in het tijdelijk leveren van vakmensen in beroepen waarbinnen handwerk centraal staat.

meer >>

Paycompany B.V.

Paycompany verzorgt de verloning, of payrolling, van medewerkers. Wij nemen het juridisch werkgeverschap van de medewerkers van opdrachtgevers over. Zij komen dan bij ons in dienst, maar blijven exclusief voor de opdrachtgever werken. Daarnaast werft en selecteert Paycompany ook medewerkers voor bedrijven in verschillende branches.

meer >>

astore-vastgoed

Astore Vastgoed B.V.

Astore Vastgoed koopt en onderhoudt vastgoed in Noord-Nederland. Ook ontwikkelen wij projecten op diverse locaties. Wij herontwikkelen en beleggen in gebouwen zoals kantoor- en winkelpanden. Daarnaast heeft Astore Vastgoed diverse units gebouwd op bedrijventerreinen in heel het land.

meer >>

Attractiepark Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd.

meer >>

familiecamping-de-otterberg

Familiecamping De Otterberg

In de Drentse Hooglanden midden in het hart van Drenthe ligt tussen prachtige natuurgebieden en landerijen familiecamping de Otterberg. Het gevarieerde terrein van circa 16 hectare biedt u ruime kampeervelden en plekken van minimaal 150 m2. Door de ontspannen en gemoedelijke sfeer zult u zich snel thuis voelen.

meer >>