Peter Jan Rens kruipt weer in de huid van Meneer Kaktus!

Afgelopen weken hebben Peter Jan Rens, Johan Vlemmix en het ondernemers duo Jeroen Kolhoff en Henri Frijlink meer malen overleg gehad over de mogelijkheid om Peter Jan Rens weer in zijn blauwe pyjama te krijgen.

Uiteindelijk heeft het viertal gistermiddag een akkoord hierover bereikt. Speciaal voor Attractiepark Duinen Zathe zal een nieuwe show worden gemaakt in de oude stijl.

Een aantal jaren geleden heeft Peter Jan nog opgetreden tijdens in vol Carré in Amsterdam en met Johan Vlemmix als Kweetniet in Rotterdam. Nu wordt een hele show gemaakt in Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha.

Peter Jan en Johan zijn zeer enthousiast over hun nieuwe show, waar natuurlijk mevrouw Stemband ook niet zal ontbreken. Kolhoff en Frijlink hebben begin dit jaar attractiepark Duinen Zathe overgenomen en gaan in de wintermaanden ook het Verkeerspark Assen daar onder brengen. Het wordt één groot feest in Duinen Zathe. De Grote Meneer Kaktus show zal van 15 oktober tot en met 23 oktober te zien zijn met twee shows per dag. De entree inclusief eten, drinken en ijsjes blijft het lage 14,50 euro.

Attractiepark Duinen Zathe, Noorder Es 1, Appelscha